rinat80_09   04-15-2014, 07:17 PM
#1
Ассаламу алейкум!

1) Хозирги кунда бозорларда "Халол" тамгаси босилган колбасалар бор, бу колбасаларнинг хаммаси мол гуштидан ва товук гуштидан тайёрланган (чучка гушти умуман аралаштирилмаган) , шунинг учун хам "халол" деб ёзиб куйилибди, буни бозрода сотсак пули харом буладими?

2) Дастурхонда халол булмаган колбаса куйилган булса, уша колбасанинг остидаги тарелка хам ва уни кесиб тайёрлаган пичок ва бошка идишларнинг хаммасини ювиб ташлаш керак ми?

Аллох рози булсин!

«Мен жин ва инсонни фақат Ўзимга ибодат қилишлари учунгина яратдим» (Ваз-Зариёт: 56)
0568   05-14-2016, 12:18 PM
#2
Сиртига Мусульманская деб ёзилган калбасани еса буладими, лекин хозирги кунда купгина калбаса халол эмас, лекин бунисига Халол деб ёзиб куйибди?!
  
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Powered By TAVHID.COM, © 2002-2024 Tavhid Forum.
Made with by Curves UI.